Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Grupparbetsplatser

Det finns flera delvis avgränsade grupparbetsplatser som inte är bokningsbara. Vi har också fyra grupprum på entréplan och ett grupprum en våning upp som kan bokas av anställda och studenter vid Lunds universitet.

Däcket

Våning 1, norra delen. Hit kommer du enklast genom att ta höger efter informationsdisken och gå upp för trappan. När du kommer upp ser du ett antal grupparbetsplatser och det finns ännu fler om du går till höger och passerar de enskilda arbetsplatserna.

Ekmanska biblioteket

Våning 1, sydvästra delen. Hit kan du komma med både trappa och hiss, båda finns till vänster om informationsdisken.

  • whiteboardtavla

Förberedningen

Våning 3, sydöstra delen. Hit kommer du enklast genom att ta hissen som finns strax till vänster om informationsdisken. Åk till tredje våningen och gå igenom Öppen Samling för att komma till utrymmet.

Våra bokningsbara grupprum

För att kunna boka måste du vara student eller anställd vid Lunds universitet. De flesta av våra grupprum hittar du på entréplan, i den nordvästra hörnan. Sväng vänster när du passerat informationsdisken och sedan höger så att du går förbi vår öppna tidskriftssamling för att komma till grupprummen. Ett grupprum finns på våning ett, Ekmanska grupprummet. Du kommer enklast hit genom att ta trappan innanför dörren till vänster om informationsdisken.

Avkroken

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Cellen

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Investigatoriet

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Tertium

Entréplan, nordvästra delen, vägghängd skärm; fjärrkontroll och adapter för bärbar dator (HDMI) finns att låna i informationsdisken, whiteboard.

Ekmanska grupprummet

Våning 1, sydvästra delen, whiteboard.

Sidansvarig: