Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Information till studenter och medarbetare angående coronaviruset finns på lu.se!

- Klicka här för att dölja meddelandetInformationtillstudenterochmedarbetareangåendecoronavirusetfinnspålu.se!

Du är här

Grupparbetsplatser

Från den 3 april stänger vi våra bokningsbara grupprum. Det gör vi för att hjälpa till att förhindra smittspridning av coronaviruset.

Det finns flera delvis avgränsade grupparbetsplatser som inte är bokningsbara.

Däcket

Våning 1, norra delen. Hit kommer du enklast genom att ta höger efter informationsdisken och gå upp för trappan. När du kommer upp ser du ett antal grupparbetsplatser och det finns ännu fler om du går till höger och passerar de enskilda arbetsplatserna.

Förberedningen

Våning 3, sydöstra delen. Hit kommer du enklast genom att ta hissen som finns strax till vänster om informationsdisken. Åk till tredje våningen och gå igenom Öppen Samling för att komma till utrymmet.

Våra bokningsbara grupprum är tills vidare stängda

Från den 3 april stänger vi våra bokningsbara grupprum. Det gör vi för att hjälpa till att förhindra smittspridning av coronaviruset. 

Avkroken

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Cellen

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Investigatoriet

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard.

Tertium

Entréplan, nordvästra delen, vägghängd skärm; fjärrkontroll och adapter för bärbar dator (HDMI) finns att låna i informationsdisken, whiteboard.

Ekmanska grupprummet

Våning 1, sydvästra delen, whiteboard.

Sidansvarig: