Meny

Information till studenter och medarbetare angående coronaviruset finns på lu.se!

- Klicka här för att dölja meddelandetInformationtillstudenterochmedarbetareangåendecoronavirusetfinnspålu.se!

UB − Universitetsbiblioteket
Universitetsbiblioteket är ett forskningsbibliotek som är öppet för alla. Vårt fokus är att underlätta tillgången till våra samlingar och att fungera som ett stöd både i lärandet för studenterna och i publiceringsprocessen för forskarna vid Lunds universitet.

UB

Tillsammans med fakultetsbiblioteken ingår vi i nätverket Biblioteken vid Lunds universitet.

Läs mer om biblioteksnätverket, våra tjänster och vår service på biblioteksnätverkets gemensamma webbplats

Sidansvarig: