Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Var med och förbättra UB

Vi som jobbar på UB vill att du som använder dig av UB:s lokaler, system och service ska ha en så bra upplevelse som möjligt. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!

Universitetsbiblioteket ansvarar för de flesta av de söksystem som du använder när du söker efter böcker eller annat material. För att kunna vidareutveckla dessa system, men även vår övriga verksamhet, så söker vi intresserade testpersoner till en panel.Väljer du att vara med i panelen och dessutom deltar i en undersökning, så får du en gåva som tack för din tid.

Alla kan vara med i panelen, det spelar ingen roll om du är student, anställd vid universitetet eller inte har någon koppling alls till Lunds universitet. Du behöver inte heller ha ett lånekonto eller vara van vid att använda våra tjänster eller ofta besöka biblioteket. Vi arbetar aktivt mot diskriminering i vår verksamhet och därför eftersträvar vi att ha ett så brett spann av testpersoner som möjligt.

Så är det att vara med i panelen

Du som väljer att ingå i panelen kommer att bli kontaktad med förfrågningar om att delta i olika typer av undersökningar. Det kan röra sig om användartester av våra söksystem, men också undersökningar som syftar till att utvärdera våra lokaler och vår service, i form av  intervjuer, fokusgrupper eller enkäter.

Du förbinder dig inte att delta i någon undersökning när du går med i panelen. Väljer du att delta i någon undersökning så kommer du att få en liten gåva som tack för din tid, det kan till exempel vara två biobiljetter per undersökning eller motsvarande. Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap i panelen.

Så anmäler du ditt intresse till panelen

Du anmäler dig till panelen genom att fylla i formuläret du kommer till via länken nedan.

Anmälningsformulär till UB:s testpanel

Sidansvarig:

Kontakta oss

Åsa Forsberg
asa [dot] forsberg [at] ub [dot] lu [dot] se